PVC Sprosser


NORSKPRODUSERT!  Enklere liv uten vedlikehold! Vindex Brosjyre.

30 år med VINDEX-Sprossen!

30 år med VINDEX-Sprossen!

SISTE GENERASJON vedlikeholdsfrie sprosser med profiler som fra orginale kittfalsvindu, med helsveiste hjørner og faste kryss som ikke kan forskyve seg eller bli missfarget.

De første sprossene for hus var laget inn i selve vinduene. Når tre vinduene råtnet opp ble de ofte erstattet med vindu med en hel glassflate.
For å få tilbake det opprinnelige utseendet  av de små vinduene ble det montert utenpåliggende sprosser. I Norge var det en tradisjon fra lenge siden å lage rammesprosser og sprossekryss av tre.
Men så kom Vindex AS med en rammesprosse laget av vedlikeholdsfri PVC i 1986. En stor nyhet!  Se bilder med og uten sprosser HER:

VINDEX-Sprossen satte en helt ny standard for sprosser for vindu av alle typer!
Vindex sprossen har hatt siden oppstarten i 1986 hatt sveiste hjørner i rammen og skrudde forbindelser for sprosseverket i alle forbindelser i hele sprossen. Dette gjorde VINDEX-Sprossen helt unik, sterk, stabil og vedlikeholdsfri. Vindex  AS tilpasser sprosser til alle typer vindu.

Vindex har patentsøkte innfestinger av de horisontale og vertikale sprossene i hele sprossen. Dette er solide skruer med styring og låsesikringer.  Dette gir stabil sprosse som holder formen 100%. På grunn av dette har VINDEX-Sprossen lang garanti og levetid. Her er vi trygge og tar ingen sjanser.

Pass derfor opp for etterligninger!

Kun VINDEX-Sprosser er de originale og «evigvarende» sprossene med best stivhet, farge-ekthet og som er helt vedlikeholdsfrie.
Kvaliteten teller mest i det lange løp!
Fargekode: NCS S0502-Y

Mer informasjon finnes under menyen Brosjyrer + Mer…