PVC Gjerde

 NORSKPRODUSERT!

 

Vindex Gjerde, en gang for alle!  Vindex Brosjyre
Gjerdeoversikt_Vindex  Oversikt på alle våre gjerde her:

Utfordringene med et gjerde av tre er at vann og råte kommer og ødelegger ditt verk før eller senere!

VINDEX Gjerde er helt vedlikeholdsfritt og har ingen negative effekter som er påvirket av vær og vind eller sol påvirkning.

Vindex Gjerde er laget av jomfruelig vinyl med titan baserte tilsetninger som gjør materialet helt miljøfritt og et helt grønt materiale. Etter at det ble krav om å utelukke miljøgifter som tilsattsmiddel i PVC har en sett enorm utvikling i de seneste årene og i dag har vi bare helt «grønt» materiale i våre produkter.

Rekkverk:
Vindex har flere festesystemer for rekkverk. Alle våre festesystemer holder kravene etter Norsk Standard forutsatt at de er montert mot et solid fundament med forsvarlig dimmensjon på festeskruene. Vindex tar ikke ansvar for valg av festeskruer.

Norsk, lokal gjerdeproduksjon:
Fra 2011 har VINDEX prodsert alle gjerde i Norge. Vi kan og kan lage alle typer av gjerde eller rekkverk og levegger. Det betyr at du kan lage ditt eget design av gjerde av våre standard tilgjengelige profiler. Produksjonen foregår i moderne lokaler med moderne maskiner under vår kontroll. Fra vårt spesielle tegneprogram kommer alle dokumenter nødvendig for å produsere alle bestillinger av gjerde.

MONTERING
Vi har alt som skal til for å tilfredstille deg som vår gjerdekunde. Vindex AS kan også, etter avtale, foreta montering for deg.

Mer informasjon finnes under menyen Brosjyrer + Mer…