Produksjon

Vindex har en moderne produksjon av Sprosser, Skodder, Gjerde, rekkverk og Levegger.

Moderne automatisk produksjon av sprosser.

Sprosser lages med en automatisk sprossemaskin som lager alle deler klare til montering. I monteringen av sprosser inngår påsetting av sprosse-fester og sveising av alle kanter i rammen. Et sporingssystem i produksjonsprosessen muliggjør full sporing av alle interne prosseser samt mulighet til å lage en 100% ny kopi av en sprosse eller kun en enkelt del kan lages automatisk med 100% samme presisjon som er beskrevet i selve ordren. Dette kan skje ved kun et tastetrykk.

 

Gjerde produksjon

CNC Fresemaskin i gang med fresing av gjerde tverrstag

Til forskjell fra andre aktører i det norske marked så produserer Vindex AS alle gjerde typene i Norge. Gjerder lages med CNC fresemaskiner som er lett å programmere og å tilpasse produktene til egne mål eller ønske om eget utseende. CNC maskiner gir deler med stor nøyaktighet som gir kunden en lett jobb å montere til slutt.

Vår andre fresemaskin for Vindex gjerder hos en partner.

Vår andre fresemaskin for Vindex gjerder hos en partner.

Produksjonen av gjerde har øket mye og den fåregår i dag lokalt på to steder. Salgsvolumet øker for hver dag og våre kunder er glade for den trygghet som lokal produksjon gir. Oppstår det skader i ettertid er vi aldri langt unna og kan fort levere tilpassede reservedeler.

Tverrstagene mellom stolpene går gjennom en produksjonsprosess som tilpasser hvilke stakitter som kunden har valgt skal utsmykke gjerdet.

Det er viktig å vite at Vindex AS kan tilby flere forskjellige stakitter eller kombinasjoner av stakitter for å gjøre gjerder. Har kunden spesielle ønsker så er ingen ting umulig så lenge dimmensjoner kan tilpasses.

Vindex lager alle deler som inngår i hver ordre før kontroll og pakking.  Hver ordre følges gjennom produksjonsprosessen sammen med dokumentene som behøves.

Pakkingen foregår slik at deler blir lagt inn i andre og større profiler. Her ses tverrstag inne i selve stolpene som merkes og parres slik at identifikasjonen blir lett ved montering.

En trygghet for deg er å vite at Vindex også kan tilby montering av gjerde etter kundens ønske. Våre montører har lang erfaring og utfører jobben profesjonelt og raskt.

Rekkverksprofiler i prosessen til å bli ferdige for levering

Rekkverksprofiler i prosessen til å bli ferdige for levering

Her ser vi ferdig freste stolper og tverrstag

Legg igjen en kommentar