Om Vindex

 

Vindex AS ble etablert i Lillesand i 1986. Her ble det produsert sprosser i noen år som en liten «garasjebedrift». I 1992 fikk bedriften nye eiere og ble flyttet til Farstad, ca 45 km nord for Molde. Vindex AS er den eneste produsent av VINDEX-Sprosser i vinyl.

Hovedfabrikk

Vindex AS satser på å lage VINDEX-Sprosser og VINDEX-Skodder, VINDEX-Gjerde og VINDEX-Terrassegulv. I tillegg har vi Levegger, Varmepumpehus, Lufteskodder og Postkassestativ. Alt er laget av vedlikeholdsfri PVC materiale og er norskprodusert.
Vindex AS har produksjon i to fabrikker. Den ene lager Sprosser, Skodder og Varmepumpehus. Den andre har gjerdefabrikk og lager. Vindex har også samarbeid med annet firma som kapper og freser gjerde for oss.

VINDEX-Sprossene har sveisede hjørner med syrefaste forbindelser mellom sprosseverket og rammen. Dette konseptet gir derfor høy styrke og 100 % vedlikeholdsfrihet.

Vindex har forhandlere og selgere over hele landet. Alle har gjennomgått opplæring og er fabrikkens representant NÆR DEG som kunde.

Kvaliteten på produktene som Vindex tilbyr er meget høy. Dette begrunnes med at VINDEX Sprossene er produsert i en spesiallaget produksjons robot som har stor nøyaktighet. Alle deler i en sprosse kommer ut ferdig for sammenmontering, kontroll og forsendelse.
Så vidt vi vet er Vindex AS den eneste produsenten av ramme sprosser som har slikt moderne utstyr!

Legg igjen en kommentar